Prikaz vseh 2 rezultatov

MIZE ZA MANIKURO

Mize za manikuro, za dobro opravljanje manikure več

je pomembna izbira primerna mize. V naši ponudbi boste zagotovo našli primeren model zase. V kolikor želite dodatne informacije o dimenzijah in ostalih podrobnostih nam navedite številko modela.

Lahko se odločite za mizo za manikuro z vgrajenim sesalcem, ki sproti odsesava prah in je s tem delovni prostor čim bolj urejen ali pa imate namizni sesalec postavljen na delovno površino mize.

Zagotovo veš, da tvoji nohti po manikiri ali pedikuri izgledajo fantastično. Pa veš tudi, da imata ta dva tretmaja dolgoročne zdravstvene prednosti?

Tvoje roke so vsak dan izpostavljene nečistočam in vremenskim pogojem veliko bolj kot katerikoli drug del telesa, razen verjetno obraza. To pomeni, da lahko nabirajo umazanijo, hkrati pa neprestano ustvarjajo nove kožne celice in menjajo stare. Profesionalna manikira vključuje temeljito čiščenje in piling tvoje kože. Odstrani vso umazanijo in odmrle delce kože, tvoje roke pa postanejo gladke in manj nagubane.

Poleg pilinga se v kožo vmasirajo tudi razne kreme za hidracijo kože in obnohtne kožice. Takšna masaža ni samo prijetna, saj pomaga tudi pri izboljšanju cirkulacije v tvojih rokah. Tudi to lahko pomaga pri bolečinah, hkrati pa telo lahko bolje distribuira kri in s tem tudi toploto po telesu, zaradi česar te v hladnejših mesecih manj zebe v roke.

Preloader