Prikaz vseh 3 rezultatov

LIČILA

Ličila, kljub temu, da je ličenje več

del vsakodnevne rutine praktično vsake ženske, pa se marsikatera srečuje z velikimi težavami, kadar je treba kupiti nov puder, šminko, senčilo ali katero drugo ličilo. Če podobno velja tudi zate, si lahko nakup olajšaš tako, da pred nakupom pregledaš pestro ponudbo različnih vrst ličil, ki so na voljo na tržišču, in izbereš pravi izdelek zase.

Puder je namenjen doseganju bolj svežega videza obraza, enakomerne polti in manj vidnih gub. Izbiraš lahko med tekočimi, kremnimi pudri, pudri v kamnu, prahu in v razpršilu. Nakup pa je treba prilagoditi tipu kože (mastna, suha, normalna koža). Izbrani puder naj bo ustrezne barve in teksture, poleg tega pa je treba pri ličenju poskrbeti za pravilen nanos in količino pudra, saj lahko le tako dosežemo želeni videz.

Šminka je namenjena poudarjanju ustnic. Tie predstavljajo enega najbolj vidnih delov obraza. Izbira ustrezne šminke je zato ključnega pomena, izbrati pa je treba odtenek, ki se lepo ujema z naravno barvo ustnic. V osnovi ločimo dnevne in večerne šminke. Pri čemer so prve navadno na voljo v bolj naravnih odtenkih, pri večernih pa si lahko dovolimo nekoliko več drznosti.

Senčila se uporabljajo za poudarjanje oči in so na voljo v najrazličnejših odtenkih. Izbiraš lahko med senčili v obliki gela. Pudra, kreme ali svinčnika, pri izbiri ustreznega senčila pa je treba poleg barve oči upoštevati tudi obliko oči ter barvo las.

Preloader