Prikazovanje 1–44 od 2235 rezultatov

MASAŽNI STOL

V današnjem hitrem tempu življenja več

si le malokrat lahko privoščimo nekaj trenutkov zase, da se prepustimo sprostitvi. Vseeno pa verjamemo, da je pomembno, da si v dnevu vzamemo nekaj časa zase. Masažni stol nam nudi ravno to – sprostitev doma, ko se sami za to odločimo.

Masažni naslanjač rjavo umetno usnje in ukrivljen les
Masažni naslanjač rjavo umetno usnje in ukrivljen les

RAZLOGI ZAKAJ IMETI MASAŽNI STOL:

Koristi za zdravje

Se spomnite trenutka, ko ste prejeli masažo v masažnem salonu, toplicah, kiropraktiku ali morda celo v nakupovalnem središču?
Kakšen je bil občutek, ko ste se odpravili domov, ter ste imeli občutek olajšanja, mirnosti, ki ga je bilo težko razložiti? Ta občutek je bil verjetno ena od mnogih koristi za zdravje, ki jih ponuja masažni stol.
Pred kratkim smo imeli izkušnjo s stranko, ki je na sejmu poskusila masažni stol in bila presenečena, kako se je počutila po masaži na stolu, ter tudi naslednji dan.
Stranke je imela kronično bolečino v hrbtu, ki se je skoraj izgubila in naslednji dan, se je zbudila skoraj brez napetosti, zato je naslednji dan od nas kupila masažni stol in ni mogla biti bolj srečna.
Te zgodbe slišimo ves čas, zato vemo, da lahko dodajanje masažnega stola v vašo dnevno rutino resnično dolgoročno vpliva na vaše počutje in življenje.
Glavne prednosti masaže so namreč: lajšanje mišične napetosti, lajšanje bolečin, lajšanje stresa, zmanjšanje tesnobe – sproščanje, boljši spanec, izboljšanje kroženja žilnega sistem, hitrejše okrevanje po naporu in spodbujanje duševne jasnosti.

Prihranite denar

Posedovanje masažnega stola vam ne bo prineslo samo prednosti vsakodnevne masaže, ampak tudi stroškovno učinkovitos.
Če obiskujete kak masažni salon ali vas morda obiskuje maser na domu veste, da masaža ni tako poceni. Običajno boste za uro masaže porabili od 45 do 90 eurov, masažna terapija pa je najbolj koristna, če jo izvajate večkrat na teden.
Poglejmo torej, če imate imate vsak teden samo eno masažo, vzamimo pa povprečen strošek 60 eurov na terapijo/masažo. Na tak način boste na koncu leta porabili 2.880 eurov, ki jih ne boste nikoli dobili nazaj.
Če torej investirate v svoj masažni stol, se vam bo naložba pornila prej kot v letu dni. Prav tako pa lahko v masaži uživajo tudi vaši domači, ter seveda tudi vi. Seveda pa je tukaj tudi še dodatna prednost.

Primeren čas

Z masažnim stolom v vašem domu lahko uživate v masaži, ko jo najbolj potrebujete in temu privilegiju je težko postaviti ceno.
Za masažno na masažnem stolu ne potrebujete terminov, prav tako vam ni potrebno hoditi nikamor v masažne salone. Masažo si preprosto privoščite, ko si vi zaželite in ko časovno vam odgovarja.
Vprašajte se, kakšne so možnosti, da je vaš masažni terapevt na voljo prav, ko ga vi potrebujete? Ali recimo, da ste se vrnili domov po napornem dnevu in potrebujete časa za sprostitev. Ali menite, da vam bo za hodit še do salona. Če pa pridete domov zvečer, a boste najšli maserja po 22. uri?

STVARI, O KATERIH RAZMISLITE PREDEN KUPITE MASAŽNI STOL:

Lastnosti

Masažni stoli so na voljo z različnimi lastnostmi. Masažni stoli Shiatsu pritiskajo po celem telesu s pritiski, zibanjem in kotalnimi gibi. Nekateri stoli ponujajo švedske masaže, ki uporabljajo gibe gnetenja.
Na voljo so tudi stoli z ničelno gravitacijo, ki se pred masažo postavijo v položaj z ničelno gravitacijo. Preizkusite različne stole in ugotovite, kateri vam ponuja najboljšo izkušnjo.
Masažni stoli poskrbijo za masažo na različnih delih telesa. Verjetno ne boste uporabljali vseh funkcij svojega masažnega stola, zato je pomembno ugotoviti, kateri del telesa zahteva posebno pozornost in kupite masažni stol, ki skrbi za ta območja.
Če želite dobro masažo stopal, kupite stole, ki izvaja masažeo stopal. Če čutite pretirano bolečino v predelu vratu in ramen, izberite masažne stole, ki se osredotočajo na lajšanje bolečin v vratu in rami.

Proračun

Stroški masažnega stola segajo od nekaj sto do tisoč eurov, odvisno od številnih dejavnikov, vključno z značilnostmi, videzom, ter vrsto in kakovostjo materialov, uporabljenih v stolu.
Visokokakovostni masažni stoli z več funkcijami, razširljivimi zračnimi blazinami, estetsko prijetnim videzom, vrhunskim usnjem, USB vhodi in predvajalniki glasbe vas lahko stanejo tudi dobrih 5000 EUR.
Toda ne dovolite, da vas te cene prestrašijo od vaše naložbe. Izberite samo funkcije, ki jih dejansko potrebujete, modne dodatke, kot so razkošje vgrajenih glasbenih predvajalnikov ali USB priklučki za to in ono, pa preprosto opustite.
Na primer, če morate masirati samo hrbet, kupite masažni stol, ki nima počivalnika za noge. Če želite masirati samo stopala, kupite nožni masažer namesto celega stola. Pomembno je, da stola ne kupujete zunaj svojih finančnih sredstev, temveč s funkcijami, ki jih pogosto uporabljate.

Lokacija

Masažnih stoli znajo biti veliki, zato nekatere ne morete postaviti kjerkoli. Vsi najprej pomislimo na dnevno sobo, kljub prizadevanjem proizvajalcev, da razvijejo estetsko prijetne stole, lahko porušijo celoten dekor vaše sobe.
Ker so namenjeni osebni uporabi, jih je najbolj smiselno postaviti v spalnico ali domoačo delovno sobo – pisarno. Pazite, da bo soba, ki jo boste izbrali, prostorna. Masažni stoli lahko imajo tudi počivalnike za glavo in noge, tako jih ne postavite v kot ali blizu sten.
Nekateri masažni stoli so opremljeni s kolesi, tako da jih je mogoče enostavno premikati. S temi stoli jih lahko držite na mestu, medtem ko jih ne uporabljate, in jih premikate na prostoren prostor, ko želite masažo.

V naši ponudbi so torej različni masažni stoli, TV fotelji, ležalniki in električni masažni stoli v različnih barvah, smo pa pripravili tudi ponudbo drugih stolov.
Za maserje bodo zanimivi delovni stoli, za kozmetičarke bodo za njihov kozmetični salon uporabni  kozmetični stoli.
Ne skrbite, pozabili pa nismo niti za stole za frizerski salon ali brivske salone, njih najdete tukaj frizerski stoli.