Prikazovanje 1–60 od 87 rezultatov

MASAŽNE MIZE

Masažne mize so osnova pri vsakem maserjuveč

ali maserki za izvajanje svoje storitve. Poznamo dva tipa masažnih miz: prenosne in fiksne oz. profesionalne mize za masažo.

Masažne miza VENERA DeLuxe BEŽ
Masažna miza VENERA DeLuxe BEŽ

Najbolj uporabne so prenosne masažne mize, ki jo lahko vzamete s seboj na teren ali selite iz enega prostora v drugi.

Zložljiva oziroma prenosna masažna miza, je praktična tudi zato, ker jo lahko z lahkoto pospravite in umaknete iz delovnega prostora, če vam le-tega primanjkuje.

Prenosna miza za masažo je lahko dvodelna ali trodelna, vaša izbira pa je odvisna od storitev, ki jih ponujate.

Dvodelna masažna miza je malenkost lažja, večinoma se uporablja za klasično masažo in športno masažo. Trodelna masažna miza pa je zasnovana tako, da lahko tretji del dvignete in stranki okogočite tudi polsedeč položaj.
Trodelna miza je tako uporabna tudi za kozmetične storitve, pedikuro in refleksno masažo, sem spada tudi statična masažna miza, ki pa se največkrat uporablja v kozmetičnih salonih.

Masažne mize Wellnetica so višje kvalitete, če torej potrebujete dobro in kvalitetno masažno mizo, je Wellnetica pravi naslov za vas.

Zakaj izbrati nas?
Wellnetica je slovenska blagovna znamka za wellness opremo, masažne in kozmetične salone. Nastala je v sodelovanju s tečajniki na tečajih masaže mojStil.

Kako so nastale masažne mize Wellnetica?
S tečajniki smo določili optimalno debelino masažnih miz, ki je primerna za izvajanje masaž. Debelina podloge na masažni mizi je pomembna, ker pretrda ni udobna za stranko, premehka pa vpliva na slabšo izvedbo masaže.
Pri novih modelih miz smo posodobili tudi njihovo obliko, ki ima zaobljene robove miz. Končni rezultat je ta, da je masaža udobna za stranko in praktična za maserja.

Masažne mize Wellnetica se tako ponašajo z najbolj prodajanimi masažnimi mizami v Sloveniji in na Hrvaškem. Preverite ponudbo v naši spletni trgovini.