Vadbena klop za vsestransko vadbo

Vadbena klop je nujna oprema za vse, ki ste si zamislili domačo telovadnico. Ponudba fitnes naprav je zelo pestra, zato je izbira pogosto težka naloga, sploh če pred nakupom nimate na voljo nasveta strokovnjaka. Privlačna možnost, ki kupcu nudi odlično razmerje med uporabnostjo in ceno, je vadbena klop za fitnes. Tovrstne klopi so zelo vsestranski in uporabni pripomočki, ki vam nudijo izjemno raznolike možnosti uporabe. Na njih lahko izvajate veliko število različnih vaj, s katerimi utrjujete številne sklepe in skupine mišic.

Prilagodljiva vadbena klop s kompletom uteži in palic 60

Vadba z dodatnimi utežmi ali brez njih

Dve ali še več muh boste na en mah brez težav ubili z nakupom vadbene klopi z dodanim kompletom uteži in palic. Kombinacije utežnih plošč boste lahko glede na vaše želje in zmogljivost poljubno nameščali na palice. Večnamenske vadbene klopi so opremljene z udobnim oblazinjenjem in z večstopenjsko nastavljivim sedežem in naslonjalom; tako so popolna rešitev za vse, ki uživate v domači vadbi. Naslonjalo klopi vam podpira hrbet in ramena, z oporo za noge pa si boste zagotovili učinkovito vadbo stegen in meč. Glavna prednost večnamenskih vadbenih klopi je, da omogočajo učinkovito razgibavanje celotnega telesa.

Vadbena klop s kompletom uteži in stojalom 120 kg

Lahko se odločite tudi za osnovnejši model vadbene klopi, ki je namenjen samo dvigovanju trupa oziroma izvajanju trebušnjakov. Vse vadbene klopi so uporabniku prijazne in v nekaj sekundah nastavljive v zanj najbolj udoben položaj.

Za zahtevnejše: kombinirana vadbena klop

Resnejša vadba z višjimi in bolj ambicioznimi cilji terja tudi temu primerno, bolj izpopolnjeno opremo. Uresničenje visokoletečih želja vam bo olajšala kombinirana vadbena klop z različnimi dodatki. Obsežen izbor možnih kombinacij vadb in vaj, ki ga omogoča takšna multifunkcijska klop, vadečemu omogoča učinkovito razgibavanje celotnega telesa, vse nastavitve pa so tudi tu v celoti prilagodljive.

Kakršne koli želje in pričakovanja že imate glede vadbe, boste v široki ponudbi fitnes naprav lahko izbrali vadbeno klop zase, le motivacijo in vztrajnost, ki žal – ali pa na srečo – nista naprodaj, boste morali poiskati sami.

Fitnes naprave na Wellnetica.si:

 

Dodaj odgovor