Tuš kabina predstavlja pot do idealne sprostitve

Tuš kabina je pomemben del začetka ali konca dneva. Le redkokaj se takrat prileže bolj kot osvežujoča prha. Slednje so še posebej primerne za manjše kopalnice. Tu je prostor skopo odmerjen, čeprav je seveda mogoče kupiti tudi večje, razkošne kabine z mnogimi funkcijami in pritiklinami. V primerjavi s kopanjem v kadi je tuširanje tudi veliko bolj okolju prijazno. Poraba vode in energije za njeno ogrevanje sta namreč bistveno nižji.

Lahko ste sam svoj mojster …

Za vse, ki imate radi popoln nadzor nad bodočo novo tuš kabino, imamo dobro novico! Njene posamezne »sestavne dele« lahko nakupite posebej in jih sami sestavite v unikatno kombinacijo, ki je ne bi mogli kupiti v nobeni trgovini. Za to potrebujete vsaj tuš kad, panelno enoto ali garnituro za tuš. Priporočamo tudi stekleno pregrado ali zložljivo steno, ki bo preprečevala škropljenje vode. Največji izziv pri tovrstnem kombiniranju bo doseči, da se bodo omenjene komponente, ki morda ne bodo vse iste znamke, lepo medsebojno ujemale in dopolnjevale.

Masažna kabina GL-9090S

… ali pa vas bo navdušila v celoti izdelana tuš kabina

Vam tovrstni projekti niso v veselje? Nič za to, izberite eno od že izdelanih in kompletnih tuš kabin, ki jih morate samo še pričvrstiti in urediti vodno napeljavo. Na začetku ponudbe takšnih kabin so precej osnovni kompleti tuš ročke, kadi in steklene stene. Lahko pa si omislite razkošno masažno kabino, ki se je ne bi sramovali niti v kakšnem prestižnem hotelu. Taka kabina se ponaša s številnimi masažnimi šobami za sproščujočo vodno masažo, s proizvajalcem pare, radiem s CD predvajalnikom in še z marsičim.

Masažna kabina GL-1890-1

Tuš kabina kar na domačem vrtu? Seveda!

Na topel pomladni ali vroč poletni dan je ni čez osvežitev kar na domačem vrtu. V ta namen lahko tam postavite tuš na prostem – zunanjo sončno prho, ki bo izpolnila vaše sanje, vodo pa vam bo ogrevala kar sončna energija.

Torej ni razloga, da se ne bi pod tuš podali kadarkoli, pa najsi bo to v zasebnosti kopalnice ali pa kar pod milim nebom. V vsakem primeru uživajte pod prijetnimi curki vode v primerno izbrani tuš kabini.

Naša ponudba:

 

Dodaj odgovor