Oprema za kozmetične salone je izjemno pomembna

Kozmetika sodi med najpogostejše salonske dejavnosti in je s tem deležna veliko pozornosti strank kot tudi konkurenčnih salonov, zato mora biti oprema za kozmetične salone optimalno izbrana. Da bo vaš salon izstopal po ponudbi in opremi, vam tu predstavljamo deseterico izdelkov, ki bodo navdušili vaše stranke in vašim zaposlenim omogočili lažje, a visokokakovostno opravljanje storitev.

Opremljanje sodobnega kozmetičnega salona pri trenutni ponudbi opreme nikakor ni mala malica. Dober kozmetik ve, da je za kakovostno delo s kozmetičnimi izdelki nujna visokokakovostna, trpežna in na pogled privlačna oprema, ki z ustreznostjo higienskim standardom zagotavlja varnost strank in zaposlenih. Od miz za manikiro in depilacijskih materialov do tečajev kozmetičnih miz; poglejmo deseterico izdelkov, ki lahko vaš salon popeljejo v sam vrh kakovostnih in priljubljenih točk razvajanja.

Oprema za kozmetične salone – od glave do prstov na nogi

Z naraščajočo priljubljenostjo depilacije pride porast povpraševanja po depilacijskih storitvah. Ne dopustite, da vaš salon ujamejo nepripravljen. Izberite visokokakovostni grelnik za depilacijski vosek, svojim strankam pa privoščite mil, a učinkovit depilacijski vosek, ki vam s hitrim strjevanjem prihrani čas in ne povzroča razdražene kože. Po depilaciji se za najboljše rezultate ne gre izogniti niti uporabi balzama z naravno vsebnostjo vitamina C za globinsko nego kože.

Grelec za vosek WK-E012 | COMBIWAX |

Vrhunska kozmetika za moške

Kot ženske si tudi moški zaslužijo le visokokakovostne kozmetične storitve, prilagojene njihovim kožnim značilnostim in željam. Za dosego teh ciljev je priporočljiva uporaba hranilnega seruma proti gubam, ki je obenem močan antioksidant. Ponosni bradači bodo potrdili, da lahko brez rednega urejanja brade videz dlak kot tudi kože hitro prične kazati znake sušenja in staranja. Temu se zlahka izognejo z dosledno uporabo gela za britje in gela po britju.

 

Tečaji – najboljša naložba v prihodnost

Dobro vemo, da so temelj kakovostnega salona sproščeni in zadovoljni zaposleni, ki se ne bojijo biti ustvarjalni in domiselni. Pomagajte jim uresničiti ambicije in jim pokažite pot do najvišje ravni izurjenosti z izobraževanji, kakršen je tečaj za trajno odstranjevanje dlak eLite. Izkoristite specializacijo in področno usmerjenost vaših zaposlenih z zagotavljanjem izobraževanj, ki ustrezajo njihovem nivoju znanja in željam po izpopolnjevanju. Za usmerjene v ličila sta tu na voljo še tečaj vihanja in tečaj podaljševanja trepalnic, masažnim salonom pa bo na kožo pisan tečaj anticelulitne masaže.

Tečaj vihanja trepalnic

Naj vaš salon zaživi v novi luči!

 

Vse za kozmetiko najdete na Wellnetica.si:

Dodaj odgovor