Klimatske naprave in ventilatorji za poletno osvežitev

Poletja brez klimatske naprave ali ventilatorja si malodane ne moremo več predstavljati, vse bolj pa regulatorji temperature postajajo že samoumeven del opreme vsakega urejenega poslovnega prostora ali  salona.

V času, ko se vremenska napoved giblje od enega do drugega vročinskega vala, se povpraševanje po hladilnih napravah neznansko poveča. Če ste med ‘zamudniki’ in svojo klimatsko napravo naročate sedaj, veste, da zaloge hitro pohajajo. Pri tem številne možnosti in vrste naprav prav nič ne pomagajo z lajšanjem izbire, a k sreči trg kljub vsemu nudi enostavne in hitro dobavljive rešitve, če le veste, kje in kaj iskati. Naj vam priskočimo na pomoč s kratkim pregledom usmeritev za nakup naprave, ki bo vam in vašim strankam lahko neprimerno olajšala te tropske dni.

Mobilna klimatska naprava 2600 W (8870 BTU)

Diskretno osveževanje z ventilatorji

Med hitro podcenjenim napravami, ki sicer v prostorih zagotavljajo odličen pretok zraka in prijeten občutek svežine, so sobni ventilatorji. Ti nedvomno predstavljajo dostopno, a hkrati učinkovito in hitro rešitev za prezračevanje in hlajenje prostora. Za domače prostore je enostavna izbira samostoječi ventilator, ki s prilagodljivimi nastavitvami usmeritve, velikim premerom glave in zaščito pred pregrevanjem brez napora zagotovi izvrsten pretok svežega zraka. Nadzor nad delovanjem je povsem enostaven, namestite pa ga lahko tako, da bo po višini in smereh pihanja popolnoma ustrezal vašim željam.

Tristar Stoječ ventilator VE-5890 45 W bel

Za nekoliko zahtevnejše, večje ali poslovne prostore, so priljubljeni in elegantni stropni ventilatorji vodilni med prezračevalnimi napravami. Z njimi lahko vidno obogatite prostor, ali pa zagotovite diskretno hlajenje, ki se povsem zlije z notranjim dekorjem. Ni dovolj prostora za namestitev? S praktičnim stropnim ventilatorjem lahko nadomestite kar glavno stropno svetilo in ga nadgradite z mehanizmom in lopaticami, ki bodo zagotovili popolno kroženje zraka. Centralno mesto v prostoru bo ventilatorju omogočalo najvišjo stopnjo učinkovitosti, kombinacija prijetne svetlobe in ventilacije pa bo v prostoru vselej ustvarila prijetno vzdušje.

Naša ponudba ventilatorjev:

Mobilne klimatske naprave

Mobilne klimatske naprave v povprečju sodijo med nekoliko manj zmogljive od vgradnih, a so primerljivo učinkovite in neprimerljivo bolj praktične. Združujejo vse prednosti tako vgradne klimatske naprave kot ventilatorja, saj poleg različnih stopenj hlajenja premorejo tudi druge funkcije, kot so način vlaženja in čiščenja zraka, sušenje in ventilacija. Njihovo postavitev in usmeritev lahko prilagajate iz trenutka v trenutek in tako poskrbite za enakomerno ohlajevanje, kjer in kadar si jo zaželite. Naj vas njihova velikost ne zavede – te praktične naprave bodo hitro in enostavno ohladile vaše prostore na prijetno temperaturo. Na voljo so klimatske naprave različnih zmogljivosti, prilagojene različnim velikostim prostorov, ki jih hladite. S svojo večfunkcionalnostjo in neprekosljivo mobilnostjo so te naprave idealne za domačo uporabo ali salone, kos pa so lahko celo odprtim prostorom. Ob tem rešujejo še problem prostorske stiske, saj so zasnovane za minimalno zasedanje prostora.

Ponudba je bogata in ni razloga, da bi vas mučila poletna vročina.. Zato nikar ne odlašajte in čim prej razveselite svoje najdražje z domačo ohladitvijo ali svoje stranke s pobegom v prijetno svežino vašega salona.

Naša ponudba klim:

 

Dodaj odgovor