Prikaz vseh 20 rezultatov

NAPIHLJIVI KAJAKI

Napihljivi kajaki, si avanturist po duši in želiš več

prav vsak letni čas izkoristiti karseda aktivno in zabavno? Obožuješ vodne športe in redno prosti čas preživljaš ob jezeru, reki ali na morju? Potem si zagotovo razmišljal o nakupu kajaka ali kanuja!

V naši ponudbi najdeš pestro izbiro kajakov in kanujev, različnih dimenzij, barv in materiala. Določeni so izdelani iz napihljivega materiala, določeni pa iz drugih umetnih materialov. Izbira je v tvojih rokah, vse kar potrebuješ storiti je, da si ogledaš celotno ponudbo in se odločiš za optimalno izbiro, ki združuje kvaliteto in privlačno ceno. Kajaki so večinoma namenjeni eni ali dvema odraslima osebama, glede na material in kakovost izdelave pa so primerni za mirne reke, jezera in morje.

Pri nakupu je potrebno preveriti kakšna je njihova nosilnost in kakšne so dimenzije. Večinoma so narejeni iz visoko kakovostnih in vremensko odpornih materialov, ki zagotavljajo obstojnost in dolgo življenjsko dobo. Večinoma so izdelani v aerodinamični obliki, ki omogoča enostavno veslanje in nudi večje udobje. Veslanje je enostavno, z dvema obojestranskima vesloma.

Preloader