Prikaz vseh 43 rezultatov

FITNES NAPRAVE

Fitnes naprave za hujšanje in oblikovanje telesaveč

so dandanes nedvomno nepogrešljiv element v vsakdanjem življenju. Večnamenske naprave omogočajo krepitev celega telesa in izgubljanje telesne teže. Multifunkcijske naprave omogočajo prilagoditev intenzivnosti na potrebe posameznika z lastno težo ali s pomočjo uteži.

Za ljubitelje fitnesa naprav smo pripravili poslastico večnamenskih fitnes naprav. Večnamenske fitnes naprave združujejo več fitnes naprav hkrati in omogočajo vadbo za več delov telesa hkrati, prav tako pa na tak način dosežemo, da v sobi zasedemo manj prostora. Uporabne so tako za domačo uporabo, kot profesionalce in tudi za različne rehabilitacijske namene.

Vsaka večnamenska naprava je narejena tako, da osnovni teži dodajamo dodatno. In tako telo obremenimo glede na to ali želimo samo rekreativno vajo ali za pridobivanje mišične mase. Uporaba naprav je precej enostavna. Saj se namreč regulira s pomočjo posebnih zatičev, ki jih prilagodimo glede na vajo, ki jo želimo izvesti in težo, katero želimo dodati.

Izberite med pestrim izborom naprav za oblikovanje nog in rok. Kot tudi zadnjice, hrbtnih in drugih mišic, katere so narejene prav v ta namen, lahko pa izberete takšne, s katerimi krepite več delov telesa naenkrat oziroma kar celo telo.

Preloader