Prikaz vseh 9 rezultatov

DELI ZA TRAMPOLIN

Deli za trampolin, otroci starejših generacij več

smo včasih na skrivaj skakali po posteljah starši pa so se na glas jezili, da jih bomo uničili. No, danes je problem rešen za otroke, kot za starše. Zaradi danes lahko dostopnih trampolinov, lahko manjši, kot večji otroci skačejo višje in dlje časa, delajo obrate, salte in ostale akrobatske podvige. Starši pa se lahko sedaj brezskrbno otrokom tudi pridružijo! Da bo uporaba trampolina dostopna in varna, pa se opremite z Dodatki za trampolin.

Ker je trampolin tako zabaven, aktivnosti na njem pa intenzivne, se lahko zaščitna mreža po določenem času odtegne ali celo raztrga. V kategoriji najdete nadomestne zaščitne mreže različlnih dimenzij. Sčasoma se lahko raztrgajo ali uničijo kako drugače tudi skakalna ali zaščitna podloga. To pa seveda še ni razlog za nakup novega trampolina. Karkoli od tega le zamenjate in pri tem, lahko pri varnosti podlogi izberete pisano ali zeleno, če ste jo imeli poprej v modri barvi. Z lestvijo pa boste varno lahko stopili na trampolin in splezali dol, ko boste imeli dovolj.

Zelo zabavno, ampak mogoče bolj sproščujoče kot skakanje po trampolinu, pa je guganje. Gugalnice so odlične za otrokovo samostojno igranje in razvijanje njihove domišljije. Guganje je nekaj, kar je dostopno vsem generacijam. V ponudbi najdete gugalnice za malčke, otroke, najstnike in odrasle. Starejši marsikdaj kar pozabimo na to in podobne enostavne vrste zabave in sprostitve. V kolikor pa želite da se gugate tako, da se pri tem še naslonite in mogoče celo zatisnete oči, pa preverite ponudbo Vrtnih gugalnic.

Preloader