Prikaz vseh 25 rezultatov

MIZA ZA KAMPIRANJE

Miza za kampiranje, pogosto postavljate šotor,več

saj dopust najraje preživljate na kampiranju? Ali pa se prvič odločate za taborjenje in ne veste, kakšno opremo potrebujete za kar največje udobje? Čim prej si oglejte bogato ponudbo izdelkov in že pred nakupom preverite njihove lastnosti.

Na voljo imate različno opremo za kampiranje in taborjenje, med katero niso le šotori in spalne vreče, ampak tudi pohištvo za kampiranje. Izbiraš lahko med napihljivimi posteljami, različnimi svetilkami, hladilnimi torbami, zložljivimi omaricami, stoli in mizami ter vsem ostalim, kar na taborjenju v kampu ali v naravi pride še kako prav.

Med šotori so na voljo takšni za različno število ljudi. Večji kot je šotor, več udobja nudi, a je tudi težji za prenašanje. Različni šotori so primerni za različne vremenske pogoje – za taborjenje poleti na morju, kjer le redko dežuje, je lahko vodni stolpec, ki označuje vodotesnost tkanine, tudi nižji, jeseni, pozimi ali spomladi pa je vreme manj prijazno, zato mora biti tudi šotor boljše kvalitete in z varjenimi šivi.

Preloader