Prikaz rezultata

DRSALKE

Drsalke, drsanje na ledu je več

ena tistih zimskih aktivnosti, ki je primerna za skoraj vsakogar in vsako priložnost. Preživetja popoldneva na drsališču s prijatelji, družino ali izbrancem, z nekaj kuhanega vinčka ali toplega čaja, se je težko braniti. Je pa težko, če nas izposojene drsalke tiščijo in izničijo vso zabavo, ki bi jo lahko doživeli, če bi nam bilo udobno. Privoščite si svoj par kvalitetnih drsalk in polepšajte svoje zimske dni!
Drsalke pa niso aktivne nujno le v zimskih mesecih, hokej na ledu je priljubljen šport. Hokej, kakor vsak drug šport, ki potrebuje primerno Športno opremo, zahteva udobno in trpežno obutev. Na voljo so kakovostne drsalke znamke Nijdam različnih stilov in za različne vrste drsanja.

Ko zunanja temperatura pade pod ničlo, voda najde različne načine, da se izoblikuje. Jezera zmrznejo, snežinke, ki padajo lahko opazujemo iz udobja našega doma, ko se jih dovolj nabere, pa se lahko spustimo po snežni odeji s Sanmi po bližnjem hribu.

Vsekakor pa je dovolj priložnosti za rekreacijo, vadbo, sprostitev in užitek preko gibanja našega telesa vso leto. Rekreacija na prostem je ena najboljših načinov “športanja”, saj poleg telesne vadbe nudi svež zrak, veliko vitamina D in bližino narave, iz katere izhajamo. Kampiranje je dobra ideja od pomladi do jeseni.

Preloader