Prikaz vseh 2 rezultatov

PROFESIONALNE MASAŽNE MIZE

Profesionalne masažne mize se

zaradi svoje masivnosti uporabljajo v salonih. Statične masažne mize se uporabljajo za vse vrste masaž, kozmetičnih tretmajev in terapij. V kolikor pa ste veliko na terenu, vam pa priporočamo prenosne dvodelne masažne mize ali trodelne masažne mize

Profesionalne masažne mize

Wellnetica so narejena iz visoko kakovostnega lesa. Posebnost masažne mize je, da je dodatno oblazinjena, kar pripomore k udobju pri masaži.

Profesionalna masažna miza statična-masažna-miza-roma-bež
Profesionalna masažna miza – Statična masažna miza Roma bež

Statične masažne miza so dolge 195 centimetrov in imajo ureznino za obraz, katera se odstrani, ko masirate stranko na trebuhu. Skozi odprtino masažne mize stranka položi obraz, tako je glava in vrat pri masaži v naravnem ravnem položaju. Masaža na masažni mizi je tako prijetna in olajša delo tako maserju, kot masiranemu.

Profesionalne masažne mize Wellnetica

je narejena z večletnimi izkušnjami, pridobljenih od stotine maserjev.
Deli mize so tako nadomeščeni z usnjenimi deli, ki se pri prenosu ne lomijo.
Pomembno je namreč, da je miza čimbolj primerna za transport.

Teža mize je manjša, če izberete dvodelne masažne mize. V kolikor boste izbrali trodelne masažne mize, bo pa njene prednost ta, da jo zaradi dvižnega dela lahko uporabljate tudi za kozmetične storitve in refleksno masažo.

Katera masažna miza je primerna za vas je odvisno predvsem od tega, za kaj jo boste uporabljali. V kolikor imate masažni salon in ste na terenu, boste izbrali prenosno masažno mizo, v kolikor ste pa imate samo masažni salon, pa se večin odloča za statične masažne mize.

Naša masažna miza je ob nakupu vsebuje tudi podaljšek za glavo, tako boste lahko masirali tudi stranke večje od 200 cm, saj bo z nastavkom miza dolga 215 cm. Prav tako pa sta priložena nastavka za roke, tako bodo stranke pri masaži ležale udobneje, prav tako pa je to primerno za stranke s prekomerno telesno težo.

Statične masažne mize

Statična masažna miza je temlej pri vsaki masaži pri profesionalnih storitvah, ker nudi stabilnost telesu, maserju ali terapevtu, pa omogoča lažje izvajanje in pravilno držo. Na voljo imate več različnih modelov z zaobljenimi robovi, ki omogočajo lažje gibanje maserju. Prav tako pa lahko izbirate tudi primeren videz tako, da izberete med raznimi barvami.
Če želite bolj prefinjen videz, kot jo nudi prenosna masažna miza, zmeraj izberite profesionalne masažne mize. Ta miza tako daje prostoru lepši videz, kar je tudi eden izmed elementov, ki vplivajo na celoten ambient.

KAKO DO POPUSTA?
Ko boste v košarico dodali izdelke v vrednosti nad 100€,
bo sistem avtomatsko odštel -30% popust na vsa masažna olja.