Prikaz vseh 3 rezultatov

PROFESIONALNE MASAŽNE MIZE

Profesionalne masažne mize se zaradi svoje masivnosti uporabljajo v salonih.

 Fiksne masažne mize se uporabljajo za vse vrste masaž, kozmetičnih tretmajev in terapij. V kolikor pa ste veliko na terenu, vam pa priporočamo prenosne dvodelne masažne mize ali trodelne masažne mize

Wellnetica mize so narejena iz visoko kakovostnega lesa. Posebnost masažne mize je, da je dodatno oblazinjena, kar pripomore k udobju pri masaži.

 

Te mize se uporabljajo pri strokovnih – profesionalnih storitvah, ker nudi stabilnost telesu, maserju ali terapevtu, pa omogoča lažje izvajanje in pravilno držo. Na voljo imate več različnih modelov z zaobljenimi robovi, ki omogočajo lažje gibanje maserju. Prav tako pa lahko izbirate tudi primeren videz tako, da izberete med raznimi barvami.

Preloader

Ob mizi prejmete tudi podaljšek za glavo, tako boste lahko masirali tudi stranke večje od 200 cm, saj bo z nastavkom miza dolga 215 cm. Prav tako pa sta priložena nastavka za roke, tako bodo stranke pri masaži ležale udobneje, prav tako pa je to primerno za stranke s prekomerno telesno težo.

Če želite bolj prefinjen videz, kot jo nudi prenosna masažna miza, zmeraj izberite profesionalne masažne mize. Ta miza tako daje prostoru lepši videz, kar je tudi eden izmed elementov, ki vplivajo na celoten ambient.

Preloader