Prikazovanje 1–60 od 623 rezultatov

KOPALNIŠKA OMARA

Kopalniška omara, marsikdo od nas se sooči s predmeti,

ki nekako nimajo mesta. Prestavljamo jih iz enega konca v drugega in nikamor zares ne pašejo. Kopalnica vsekakor ni odlagalno mesto za kramo, a po dolgotrajni uporabi lahko ugotovimo, da bi nam prav prišla še kakšna dodatna ali tri Kopalniške omarice.

Odvisno je, kako uporabljate vašo kopalnico. Če jo imate zgolj kot sanitarni prostor, potem bo primerna Kopalniška garnitura po vsej verjetnosti dovolj za držanje kozmetike in brisač. V kolikor pa imate v kopalnici pralni ali celo sušilni stroj, pa boste potrebovali nekaj dodatne opreme. V ponudbi kopalniških omaric najdete tudi stojala in omare posebno oblikovane, da se skladajo s pralnim strojem. Tako vam zagotovijo nekaj dodatnega prostora nad tistim, ki ga stroj vzame. Opremite kopalnico ali tudi vašo spalnico s košarami za perilo, ponudba je pestra!

Imate mini stanovanje z mini kopalnico in mini porabo? V ponudbi Pralnih strojev najdete Mini pralni stroj!

Imate dovolj prostora za shranjevanje v hiši? Preglejte kose pohištva v namene za Shranjevanje in organizacijo. Menite, da imate že dovolj omar? Mogoče pa so priročne Škatle za shranjevanje tisto, kar iščete.

Preloader