Prikaz vseh 2 rezultatov

VROČI KAMNI

Vroči kamni, masažna tehnika z uporabo več

hladnih in vročih kamnov izvira iz Indije in se uporablja že več kot 5000 let in izvira iz Indije. Tudi Maji so govorili o Ajurvedi, starodavni tehniki zdravljenja.

Kako se sprostiti po deževnem in mrzlem dnevu?

Prihaja obdobje mrzlih in deževnih dni, z njim pa občutki utrujenosti in mraza. V zimskih dneh telo potrebuje proizvajati lastno toploto, kar pomeni, da potrošimo več energije in se slabše počutimo. Poleg neprijetnega, mrzlega občutka, je tudi koža toliko bolj izpostavljena temperaturnim razlikam in razlikam v vlažnosti ozračja, pri čemer koža postane suha. Prav zaradi vseh teh dejavnikov je zimsko obdobje najprimernejše za obisk savn, saj boste telo ogreli, hkrati pa s številnimi blagodejnimi učinki savne, dosegli boljše počutje in dodatno okrepili imunski sistem ter pospešili delovanje limfnega sistema.

Kako izboljšati počutje?

Popolna rešitev je masaža telesa z vročimi vulkanskimi kamni

Hot stone masaža je odlična izbira za obdobje, ko želimo ogreti telo in sprostiti um. Uporaba zdravilne energije kamnov v medicinske in spiritualne namene sega v obdobje izpred 3000 let, kjer so začetniki na Kitajskem uporabljali segrete kamne za sprostitev napetih mišic.

Povezanost z naravo

Narava nam ponuja mnogo načinov, kako lahko ublažimo stres, se sprostimo ali ublažimo bolečine. Eden izmed njih je uporaba črnih kamnov vulkanskega izvora, ki imajo neverjetno zmožnost ohranjanja energije.

Termoterapija hot stone je aplikacija vročih kamnov na telo, z namenom spremljanja fizioloških odzivov. Z vročimi kamni močno povečamo prekrvavitev telesa in organov ter spodbudimo delovanje vseh celic v telesu. S povečanjem pretoka krvi po organih, se poveča prečiščevanje in razstrupljanje telesa ter izmenjavo telesnih tekočin. Masaža z uporabo kamnov lahko že po nekaj minutah zmanjša stres in napetost mišic
Masaža z vročimi vulkanskimi kamni traja od 30 do 90 minut.

Preloader