Prikaz vseh 4 rezultatov

MASAŽNE NAPRAVE

Masažne naprave, potrebujete sprostitev

po napornem dnevu, a nimate ne časa ne denarja za profesionalno masažo? Imate težave z bolečinami v hrbtu ali nogah, ki se jih nikakor ne morete znebiti? Masažni aparati lahko poskrbijo za sprostitev problematičnih delov ali pa kar celega telesa ter poskrbijo za boljše počutje. Izbirate  lahko med različnimi vrstami aparatov in načini masaže, zato se morda odločitev na prvi pogled zdi težka. Nakup si lahko poenostavite tako, da prej preverite celotno ponudbo masažnih aparatov in jih primerjate med seboj.

Najbolj pogosto uporabljene vrste masažnih aparatov so aparati za noge, za stopala in za hrbet. Aparat za noge ali stopala sprošča celotno telo in običajno ponuja različne načine masaže (intervalna, infrardeča masaža, masaža z vibriranjem) ter nastavitev stopnje masiranja. Masažni aparati za noge in stopala po navadi delujejo tako, da vanje natočimo vodo, ki jo aparat nato ogreje. Še posebej vsestranski so aparati, ki ponujajo masažo različnih delov nog (meča, gležnji, stopala).

Zelo priljubljeni so različni masažni aparati za hrbet, saj gre za del telesa, v katerem veliko ljudi občuti bolečino zaradi vsakodnevnega sedenja na delovnem mestu ali kakšnih drugačnih obremenitev. Tudi pri teh aparatih lahko uporabnik izbere stopnjo masiranja in način masaže, ločijo pa se glede na prenosnost – nekateri so majhni in jih lahko zlahka neseš s seboj v službo, medtem ko so drugi namenjeni za v avto ali za domačo uporabo. Zelo priljubljena različica aparatov za masažo hrbta in celega telesa so različne masažne blazine.

Pred nakupom masažnega aparata najprej razmislite, kateremu delu telesa bo namenjen. Nato preverite, kakšne vrste masaže aparat omogoča (na primer točkovno, infrardečo masažo, 3D, vibracijsko masažo ali masažo z valjčki), ne pozabite pa se pozanimati tudi, koliko stopenj masaže aparat omogoča in ali je dovolj enostaven za uporabo.

Preloader