Prikaz vseh 39 rezultatov

Trodelne masažne mize

Trodelne masažne mize se uporabljajo za vse vrste masaž,Preberi več

kot so klasična masaža, športna masaža, refleksna masaža stopal, pri raznih terapijah in pri kozmetičnih storitvah.

Posebnost trodelne masažne mize je njen tretji dvižni del. Ta omogoča stranki sedenje v polsedečem položaju. To sedenje nudi stranki večje ugodje. Prav tako pa je priporočljivo pri osebah z visokim pritiskom. Pol-sedeč položaj nam olajša delo tudi pri kozmetičnih storitvah, resfleksni masaži stopal in pri pedikuri. V kolikor pa izvajate večinoma masaže na terenu, si pa poglejte tudi dvodelne masažne mize.

Prenosne masažne mize

so praktične zaradi enostavnega prenosa in prevoza na različne lokacije. Če nimate določenega prostora za delo, je to idealna rešitev. Prenosna miza je lahko dvodelna ali tridelna. Dvodelne mize so nekoliko lažje in se običajno uporabljajo za klasično ali športno masažo. Trodelna miza je zasnovana tako, da se lahko tretji del dvigne, tako da je lahko stranka v polsedečem položaju. Te mize so idealne za zagotavljanje kozmetičnih storitev, pedikure, refleksne masaže in podobno.

Za razliko od fiksnih miz je ta bolj praktična. Če potrebujete dobro in kakovostno mizo, se z mizami Wellnetica zagotovo ne boste zmotili. Na podlagi različnih strokovnih sodelovanj smo določili optimalno debelino mize in zagotovili idealno obliko. Po masaži bo stranka prišla sproščena in zadovoljna s kakovostjo storitve. Trpežnost in stabilnost miz zagotavlja možnost izvajanja tudi najzahtevnejših masažnih tehnik. S prenosno mizo lahko ponudbo razširite na storitve po načelu obiska na domu.

 

Preloader