OBLIKOVANJE TELESA

Oblikovanje telesa, večina strategij  po navadi več

vrsta hitrih diet, s katerimi naj bi zgubili odvečne kilograme in oblikovali postavo, odpove, še preden sploh začnejo čisto zares delovati. Ker so te največkrat preveč radikalne in izčrpavajo telo, telesno težo pa je po koncu težko obdržati.

Hujšanja se zato nikoli ni dobro lotiti s strogimi dietami. Potreben je celosten pristop: sprememba pri prehrani (ki ne vključuje stradanja), redna telesna aktivnost (pa čeprav le za kratek čas) in nekaj novih, a preprostih življenjskih navad.

Tako boste za svoje telo naredili veliko več in ostali motivirani.

Noben začetek ni enostaven, še zlasti ko gre za hujšanje in izgubo odvečnih kilogramov. Za trajne rezultate je namreč potrebna celostna preobrazba življenjskega sloga, ki vključuje tudi spreminjanje zakoreninjenih vzorcev vedenja. Ne glede na to, ali ste šele na začetku ali pa imate že nekaj izkušenj s programi hujšanja in preoblikovanja telesa, smo v nadaljevanju za vas zbrali nekaj najboljših nasvetov, ki vam bodo pomagali premagati ovire na poti do želene postave in boljšega počutja.

Cilje razdrobite na manjše, enostavnejše korake

Ključno je, da cilje čim bolje opredelite. Koristilo vam bo, če si jih boste zapisali in si za vsakega (želena telesna teža, bolj zdrav odnos do hrane, več gibanja …), določili realen rok. Nato pot do končnega cilja razdrobite na manjše, vmesne korake.

Za zdravo in dolgoročno izgubo telesne teže velja, da naj bodo najmanjši časovni interval za izgubo prvih kilogramov trije meseci. To je čas, ko se boste lahko tako na fiziološki kot psihični ravni postopoma. Navadili na nove prehranjevalne navade brez neželenih stranskih učinkov in jih ohranili dlje.

Ne bodite prestrogi do sebe

Verjamemo, da lahko vsaka ženska uspešno preoblikuje svojo postavo in celostno izboljša kakovost svojega življenja povsem brez stradanja, težkih uteži in ekstremnih telesnih naporov.

Kako hitro, v kakšnem obsegu in na kakšen način lahko najučinkoviteje dosežete svoje cilje. Se posvetujte pri  izkušenih terapevtkah, ki so na poti do preobrazbe pospremile že številne zadovoljne uporabnice. Izkušnje iz dolgoletne prakse kažejo, da lahko prav vsaka ženska doseže skladno ženstveno linijo z mehkejšimi pristopi. Primernimi tako za začetnice kot bolj izkušene uporabnice.

Spoštujte svoje zmožnosti in začnite postopoma

Najpomembnejši dejavnik uspeha naših obiskovalk je individualna obravnava. Oziroma prilagoditev programa. Saj ima vsaka ženska svoje lastne, edinstvene sposobnosti. Predispozicije, omejitve in želje. Tako vsak program zasnujemo posebej in ga stopnjujemo le do mere, kjer se uporabnica še počuti samozavestno, dobro in motivirano.

V koledarju si razporedite dneve za vadbo in terapije.

Preloader

Teh izdelkov trenutno ni na zalogi. Poskusite še pogledati v sosedno kategorijo.